BLI MEDLEM I FÖRENINGEN
LEX LOTTA

Om du, liksom vi, anser att ingen människa skall förföljas, utsättas för våld eller hot, torteras och mördas i en nära relation – bli medlem i Föreningen Lex Lotta!
Genom ditt medlemskap bidrar du till vårt arbete för ett Sverige som inte viker sig för det dödliga våldet. Vi vill ha ett samhälle där det råder nolltolerans mot dödligt våld i nära relationer, livstid för alla mord som begås i nära relationer.
Du hjälper oss att vara ett stöd och en röst för dem som olika sätt drabbas av våld i nära relation.

 

Medlemsskapet
Som medlem får du vårt nyhetsmail där vi berättar om vad som hänt den senaste tiden. Du kommer genom dem få en klar bild av vårt arbete löpande, du kan också titta på vilket sätt du kan engagera dig i föreningen. Du kan som medlem också komma med idéer och förslag på viktiga punkter som du skulle vilja föra fram till oss.
Gilla oss på Facebook och Instagram för att ha koll på de senaste nyheterna inom Föreningen Lex Lottas aktiviteter och nyheter.

Hur blir jag medlem?
Det är enkelt att bli medlem! Du betalar 300 kronor till vårt kontonummer. Glöm ej att märka din betalning med namn och epost! Sedan får du ett bekräftelsebrev via epost om att du är medlem.

Bankgiro: 5172-8145

info@lexlotta.se 
Telefon: 0046708420349

swish: 1233645215
bankgiro: 5172-8145