BLI MEDLEM I FÖRENINGEN
LEX LOTTA

Om du, liksom vi, anser att ingen människa ska förföljas, utsättas för våld eller hot, torteras eller mördas i en nära relation- bli medlem i Föreningen Lex Lotta! Genom ditt medlemskap bidrar du till vårt arbete mot våld i nära relation.

 Föreningen Lex Lotta vill ha ett samhälle där det råder nolltolerans mot våld i nära relation. Genom ditt medlemskap hjälper du oss vara ett stöd och en röst för dem som på olika sätt drabbas av våld i nära relation.

 

Medlemsskapet
Som medlem får du vårt nyhetsmail där vi berättar om vad som hänt den senaste tiden. Du kommer genom dem få en klar bild av vårt arbete löpande, du kan också titta på vilket sätt du kan engagera dig i föreningen. Du kan som medlem också komma med idéer och förslag på viktiga punkter som du skulle vilja föra fram till oss. Som medlem får du även förmåner som exempelvis rabatt på föreläsningar och utbildningar. 
Gilla oss på Facebook och Instagram för att ha koll på de senaste nyheterna inom Föreningen Lex Lottas aktiviteter och nyheter.

Hur blir jag medlem?
Genom att betala 300 kronor till vårt kontonummer blir du medlem i Föreningen Lex Lotta och stödjer vårt arbete mot våld i nära relation. Du är då medlem 1 år från det datum att betalningen kommit in. Glöm inte att märka din betalning med namn och e-post. Du får ett bekräftelsemail via e-post när du har blivit medlem.

Bankgiro: 5172-8145

info@lexlotta.se 
Telefon: 0046708420349

swish: 1233645215
bankgiro: 5172-8145